Lägg den här sidan till dina favoriter
Egen hemsida

gör egen hemsida, och varför? Några ord för att sparka igång dej.

Egen hemsida

 

innan du väljer webbhotell, vi jämför webbhotellens pris och funktioner.

Billigt webbhotell

 

för alla sorters hemsidor, bara att ladda ner och börja använda. Vårt lager uppdateras ständigt!

Gratis hemsidemallar

 

som man kan ha på sin hemsida. Script man kan klistra in var man vill. Här finns mycket coooolt!

Coola hemsidefunktioner

 

och vanliga frågor om hemsidesnickrande. Mycket How-To.

Läs här

 

som saknar motstycke. Vi har helt enkelt samlat allt som behövs och lite till. HTML, CSS, Java, tips och tricks...

KodBibeln

ScriptBibeln

FlashBibeln

varsågod...

något av de gratis webbredigerings-verktyg, hemsideprogram och andra program som är bra när man ska göra hemsidor. Nedladdningen startar direkt. KompoZer En flitigt använt webredigerings verktyg. Gratis, WYSIWYG, och många smarta funktioner. Läs mer om KompoZer på dess hemsida. PageBreeze Gratis WYSIWYG Editor, rekomenderas varmt. Läs mer om PageBreeze på dess hemsida.
 

 

Behöver jag en egen hemsida?

Vill du starta eget företag har vi en enkel guide för det, den heter -->Starta Eget Företag<--. Vill du se vår jämförelse av billiga webbhotell klickar du --> HÄR <-- . Här nedan har du lite inspiration:

 

  • Har du en idé om nått nytt finns ingen tid att förlora. Även om du kanske inte vet idag vart ditt hemsideprojekt kommer att landa. En webbadress du är sugen på kanske är ledig idag, men ingen kan garantera att den är kvar om en vecka, en månad eller ett år.
  • Behöver du skylta med din verksamhet? JA! Finns man inte på nätet idag så är det en stor del av dina potentiella kunder som faktiskt inte vet att du finns. Googlar dom "däckverkstad", "antikvariat" eller "skidbacke" i närheten av där dom är, och får upp TRE träffar, så åker de till nån av dem, inte till den fjärde som de inte hittar.
  • Bygg idag inför morgondagen. Även om du idag inte har nånting färdigt att bygga en hemsida kring, tänk på, att den dagen du har det, så premierar bl.a Google hemsidor som funnits en stund. Deras rankning av hemsidor kring sökord är komplex - minst sagt - Men... De vill visa upp bra hemsidor, och det faktum att en hemsida funnits en längre tid, berättar för Google att hemsidan är seriös, och rankas därför högre.
  • Du får din egna fasta adress och det känns ganska bra. Om det enda du vill är att ha en mailadress a lá " JagHatarAtt@Dammsuga.com " Så är det bara att boka ett mini-webbhotell med adressen dammsuga.com och sen kan man göra hur många roliga mailadresser som helst. Man kan ha ganska kul för några hundralappar per år.
  • Allt mellan egenföretagare till stora koncerner, de konkurerar nu på lite jämnare villkor. Den ene kanske vill visa alla deras produkter, medan den andres kunder bara behöver se öppettiderna. Det är det bara du som vet.
  • Så vad väntar ni på? Frisörer, takläggare, intresseföreningar, idrottsklubbar, bostadsrättsföreningar, snickare, bloggare, rörmokare, lobbyister och konsulter... Med flera med flera!
  • Hoppsan! Råkade du lära dej på vägen att det här med att göra hemsidor inte va så svårt. Grattis. Ännu en sak du kan stoppa i livets ryggsäck...

 

Genom att surfa runt på nätet kan du skaffa dej en uppfattning om hur du vill att din egen hemsida ska se ut. Skissa lite med papper och penna, sen är det bara att sätta igång. Vi finns kvar här så länge. Lägg gärna till oss som i dina Favoriter Sen är det bara att läsa vår jämförelse av marknadens billigaste webbhotell för att se vilket som passar. Så sätt igång, dax att göra hemsida!!!

 

 

 

 

 

 

Böcker om Webbprogrammering på BOKUS


Sökmotor Optimering for dummies

senaste upplagan med alla tips & trix

Sökmotorer ändrar ständigt sina rutiner för hur hemsidor ska rankas, ligg steget före & klättra i Google. Första tipset: SÄTT IGÅNG!


Enkel webbplats för Egenföretagare och Föreningar

eller...

Hur författare, artister, bostadsrättsföreningar, idrottsföreningar, scoutkårer och andra enkelt och med små kostnader kan skapa en webbplats med WordPress m.m.

 

Prova nya
eBokus för Android! Rekomenderas varmt