eget forum

Dela med dej om du hittar en spännande funktion man kan använda. Eller fråga om det är nått särskilt du söker.

Inläggav admin » tor mar 08, 2012 10:49 pm

Det här med att starta upp ett forum är EN HEEEL DEEEL JOBB. Att installera ett forum på servern och liksom komma igång så sett är i princip inga bekymmer alls, installationsbeskrivningen (iaf till phpBB) är barnsligt enkla, och flertalet webbhotell har ju färdiga installationspaket för den som har hemsida hos dem, bara att trycka på en knapp typ.
Men sen börjar arbetet, allt det som är bakom ett forum. Användargrupper ska skapas och få rättigheter och begränsningar tilldelade. Visningsbilder och titlar ska in på rätt ställen, forumet kanske ska stajlas med nått flashigt utseende (utseendet som är pålagt detta forum heter TITAN och kommer från http://www.phpbb.com ).
Sen ska kategorier och underkategorier skapas och läggas tillrätta. Säkerhetsrutiner kanske måste tajtas upp så inte forumet bombarderas med SPAM från några jävla Holländska hotellkedjor som gödslar nätet med sina skit-länkar. Och 1000 saker till, innan forumet ens fått sin första riktiga besökare. Efter allt detta så börjar den svåra delen. Att få besökare som vill kika in på forumet, läsa nått intressant och kanske skriva en kommentar till nånting... Där är vi nu, typ

Och framtiden får utvisa hur det går.

Så därför... Tveka inte att ställa en fråga i nån av forumets sektioner, den som inte frågar får inga svar.
___________________
http://www.fixarhemsidan.se
admin Offline

Användarvisningsbild
Site Admin
 
Inlägg: 20
Blev medlem: ons aug 24, 2011 11:59 am

Återgå till HemsidefunktionerVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron