Startsidan

gör egen hemsida, och varför? Några ord för att sparka igång dej.

Egen hemsida

 

du väljer webbhotell, läs vår jämförelse.

Billigaste webbhotellet

 

för alla sorters hemsidor, bara att ladda ner och börja använda. Vårt lager uppdateras ständigt! Coola, trandiga, strikta hemsidemallar

Gratis hemsidemallar

 

som man kan ha på sin hemsida. Script man kan klistra in var man vill. Här finns mycket coooolt!

Coola hemsidefunktioner

 

och vanliga frågor om hemsidesnickrande. Mycket How-To.

Läs här

 

som saknar motstycke. Vi har helt enkelt samlat allt som behövs och lite till. HTML, CSS, Java, tips och tricks...

KodBibeln

ScriptBibeln

FlashBibeln

varsågod...

något av de gratis webbredigerings-verktyg vi lyckats rota fram. Nedladdningen startar direkt. KompoZer En flitigt använt webredigerings verktyg. Gratis, WYSIWYG, och många smarta funktioner. Läs mer om KompoZer på dess hemsida. PageBreeze Gratis WYSIWYG Editor, rekomenderas varmt. Läs mer om PageBreeze på dess hemsida.
fler användbara program som kommer underlätta för dej när du ska göra din egna hemsida. Ett FTP-program är ett program som används för att kopiera en hemsida som du har byggt på datorn, upp till servern så att den hamnar ute på internet. Classic FTP En FTP för de enklaste uppgifterna. Laddar upp dina filer och gör det den ska. Läs mer Här FileZilla Ftp-klienten som brukar komma högt upp i rankningarna. Här är FileZillas hemsida.

Dagens namn


Grattulera dagens namnsdagsfirare på din egen hemsida

För att lägga till en ruta med namnen på de som har namnsdag just idag... Kopiera bara texten i rutan här, och klistra in den på din egen hemsida... Du kan ändra storleken på den färdiga ruten genom att ändra på siffrorna för "width" (bredd) och "height" (höjd) på den färdiga rutan. Håll till godo!

 

 Eller kanske utan en ruta runt? Varsågod, en annan variant av dagens namn: