göra hemsida

kan göra egen hemsida själv, och varför? Några ord för att sparka igång dej.

Egen hemsida

innan du väljer webbhotell, läs vår jämförelse.

Jämför olika Webbhotell

för alla sorters hemsidor, bara att ladda ner och börja använda. Vårt lager uppdateras ständigt! Coola, trändiga, strikta hemsidemallar

Gratis hemsidemallar

som man kan ha på sin egen hemsida. Script man kan klistra in var man vill. Här finns mycket coolt!

Hemsidefunktioner till DIN hemsida

och vanliga frågor om bygga hemsida. Mycket How-To.

Läs här

som saknar motstycke. Vi har helt enkelt samlat allt som behövs och lite till. HTML, CSS, Java, tips och tricks...

KodBibeln

ScriptBibeln

FlashBibeln

varsågod...

Klicka här för att något av de gratis webbredigerings-verktyg vi lyckats rota fram. Nedladdningen startar direkt. KompoZer En flitigt använt webredigerings verktyg. Gratis, WYSIWYG, och många smarta funktioner. Läs mer om KompoZer på dess hemsida. PageBreeze Gratis WYSIWYG Editor, rekomenderas varmt. Läs mer om PageBreeze på dess hemsida.
fler användbara program som kommer underlätta för dej när du ska göra din egna hemsida. Ett FTP-program är ett program som används för att kopiera en hemsida som du har byggt på datorn, upp till servern så att den hamnar ute på internet. Classic FTP En FTP för de enklaste uppgifterna. Laddar upp dina filer och gör det den ska. Läs mer Här FileZilla Ftp-klienten som brukar komma högt upp i rankningarna. Här är FileZillas hemsida.

Coola hemsidefunktioner?


När man ska göra en hemsida, så är det som att ha ett blankt papper framför sej, man kan göra precis vad man vill med den. Här nedanför har vi lite olika exempel på lite roliga funktioner man kan lägga till på sin egen hemsida. För att lägga till en sådan här funktion så behöver man ibland pilla lite själv med koden, men det är alltid mycket enkelt beskrivet.

Sponsrar coola hemsidefunktioner


Flash CS5 Grunder

Teori och praktik

Hur man skapar animeringar, spel, film eller interaktiva webbplatser. Både stora projekt, men även om du bara vill göra banners eller snygga rörliga knappar t.ex.

 

Har du tips på fler coola hemsidefunktioner vi kan lägga till i vårt galleri? Skriv en rad Hit med en länk till vad du nu vill lägga till i vårt galleri. Allt för att alla ska kunna skapa snygga och coola hemsidor gratis!